Zondag 12 november 2023 om 15u15

LEZING 'NOOIT MEER OP DIEET'

Vandaag is 'HEALTHY LIFESTYLE' het centrale thema

 

Voedingsdeskundige Lotte Geertsen richtte in 2006 FruityFit op nadat ze zelf na jarenlang diëten 45kg afviel zónder een dieet! Vandaag neemt ze je mee in haar verhaal met de lezing "Nooit Meer op Dieet"


Ze heeft er haar missie van gemaakt om vrouwen te helpen om zonder een dieet met hun doelen aan de slag te gaan & hun relatie met voeding en zichzelf aan te pakken. En dat is hoog nodig!  Vrouwen gaan gemiddeld zo'n 125 keer opnieuw op dieet. Zonder blijvend resultaat. 98% van de vrouwen die een dieet volgen, hebben nadien juist meer kilo's voordat ze op dieet gingen...

 

Een dieet is vaak niet vol te houden en je denkt misschien dat dat komt omdat jij het 'karakter' niet hebt, maar
het ligt niet aan jou! We hebben nog altijd het idee dat afvallen alleen kan als je een bepaald dieet volgt, alleen maar gezond eet, intensief gaat sporten of bepaalde eet-regels volgt. Maar wist je dat je ook kan afvallen, terwijl je nog gewoon chocolade, chips & frietjes kan eten of een glaasje wijn kan drinken?

Je hoeft jezelf helemaal niks te ontzeggen om af te kunnen vallen. Het gaat om balans & een haalbare levensstijl creëren die bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

 

Kom ontdekken hoe de methode van Lotte werkt met de lezing "Nooit Meer op Dieet". 

 

terug