Woensdag 8 november 2023 om 08u00

JAARBEURSWANDELING

 

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Jaarbeurs Roeselare vindt een georganiseerde wandeling plaats, i.s.m. de wandelclub Kloenstappers en voor het goede doel (cliniclowns - Kloen vzw).

 

Wandelaars kunnen van start gaan tussen 08:00 en 15:00 en kiezen voor een parkoers van 6, 10 of 16 km. De wandeling start en finisht in Roeselare EXPO. Bij start en finish kan uiteraard iets gedronken en/of gegeten worden. Eén van de drie parkoersen is geschikt voor kinderwagens.

 

De wandeling staat op de officiële kalender van Wandelsport Vlaanderen, en de deelnameprijs bedraagt slechts € 3 per persoon (of € 1.5 voor leden van Wandelsport Vlaanderen).

 

Omdat wij ons scharen achter het belang van beweging op elke leeftijd, geven wij aan alle wandelaars die de door hen gekozen afstand succesvol hebben afgelegd een gratis toegangsticket voor de Jaarbeurs (op dezelfde dag). Gezien de Jaarbeurs de deuren opent om 14:00, raden we de volgende starttijden aan:

  • deelnemers 6 km: starten om 12:30
  • deelnemers 10 km: starten om 11:30
  • deelnemers 15 km: starten om 10:30 

 

Wie vroeger wenst te starten, kan uiteraard in de speciale cateringzone nog even wachten tot de Jaarbeurs die dag de deuren opent. Het programma op woensdag 8 november is goed gevuld, dus het loont de moeite om na de wandeling de beurs te bezoeken.

 

Wie aan de wandeling wenst deel te nemen, vindt de starttafel in de conferentiezaal van Roeselare EXPO. Wens je graag vooraf in te schrijven, dan kan dit via onderstaand formulier. Vooraf inschrijven is niet verplicht, maar vergemakkelijkt wel de administratie. Betaling van het inschrijvingsgeld gebeurt ter plaatse.

 

terug