Donderdag 2 november 2023 om 16u00

MODESHOW

Vandaag is MODE het centraal thema

 

Vandaag staat er een modeshow gepland. Naar goede gewoonte trekt deze modeshow massa's volk naar Roeselare Expo.

 

Duid 2 november 2023 dus alvast met stip in je agenda aan.

 

De modeshow wordt gefaciliteerd door Nachtkledij HanneloreVandamme - D'Huyvetter Kleding, Lily's Fashion en Poplin Kindermode.

 

  • Nachtkledij Hannelore verkoopt modieuze nachtkledij en kwalitatief ondergoed voor dames en heren en kinderen. Je vindt Hannelore terug op de wekelijkse markten, waaronder de dinsdag te Roeselare. Online kan je bestellen op de webshop.
  • Vandamme - D'Huyvetter Kleding verkoopt jassen voor dames en heren, evenals pulls, hemden en broeken voor heren. Je vindt hen terug op de wekelijkse markten, waaronder de dinsdag te Roeselare.
  • Lily's Fashion ligt in de Gentsestraat 4, rechtop de Marktstraat van Izegem en dichtbij vele gezellige terrasjes. Lindsey houdt ervan om je met veel enthousiasme en gezelligheid te ontvangen. Haar grootste doel is om je te helpen met eerlijk stijladvies en je zo te laten stralen. Volgens haar heeft iedere vrouw haar mooie kwaliteiten en daarom hebben ze kleding van maat 34 tem 48. Meer info op haar website.
  • Poplin Kindermode heeft een eigen webshop, maar kan ook worden ingeschakeld voor de organisatie van een Poplin Party. Dit kan bij jou thuis of in de winkel in Langemark. Als gastvrouw hoef je enkel wat mensen uit te nodigen die interesse hebben in kinderkledij. Breng zo samen met je kids, familie, vrienden, buren of collega's de Poplin kledij tot leven.

 

Deze activiteit is gratis toegankelijk, en dus inbegrepen in je toegangsticket voor de Jaarbeurs.

 

terug